Produkty
  • Babka Cytrynowa
  • Doskonały środek do wypieku ciast o smaku świeżych cytryn , spodów ciast i babek piaskowych. Prostota wykonania zwieńczona doskonałym smakiem.
  • Babka Koncentrat
  • Doskonały koncentrat do produkcji babek piaskowych.
  • Biszkopt Koncentrat
  • To doskonały środek do wypieku spodów do tortów jak i rolad biszkoptowych. Prostota wykonania zwieńczona doskonałym smakiem. Rolady biszkoptowe charakteryzują się doskonałą elastycznością. Są idealne do omletów.
  • Ciasteczka ZiarnoVit
  • Doskonałe orkiszowe ciasteczka wzbogacone o ziarna słonecznika i płatki owsiane. Idealna przekąska na drugie śniadanie!
  • Jogo BAKER
  • Jogo BAKER ciasto jogurtowe
    To doskonały środek do wypieku ciast jogurtowych, spodów ciastek i babek jogurtowych. Prostota wykonania zwieńczona doskonałym smakiem.
  • Masa Makowa
  • Wyśmienita masa makowa do nadziewania wyrobów cukierniczych . Można ją przygotować z użyciem wody lub z dodatkiem jajek w celu uszlachetnienia. Charakteryzuje się doskonałym smakiem, wyjątkowym aromatem i bardzo wysoką absorbcją wody.
  • Pączek Różany
  • Mieszanka do produkcji wysokiej jakości pączków o tradycyjnym smaku i nieskiej absorbcji tłuszczu.
  • Pieczywo Owsiane
  • Właściwości owsa czynią z niego ciekawą i wartościową roślinę. Owies nie tylko obniża pozom cholesterolu we krwi, ale i wykazuje działanie przeciwnowotworowe, moczopędne i uspokajające. Warto się zastanowić, czy nie powrócić do diety naszych dziadków i zacząć ponownie jeść produkty owsiane.
  • Piernik Królewski
  • Mieszanka do produkcji wspaniałych, aromatycznych wyrobów piernikowych, takich jak: pierników przekładanych, kostki piernikowej, wszelkiego rodzaju babek piernikowych oraz piernika z bakaliami. Produkty charakteryzują się długą świeżością, apetycznym wyglądem i typowym piernikowym smakiem oraz zapachem.
  • Stabilizator do sera
  • To doskonały środek do stabilizacji sera. Prostota wykonania zwieńczona doskonałym smakiem.
  • Złoty Orzech
  • Wyśmienita masa orzechowa z orzechów ziemnych i laskowych do nadziewania wyrobów cukierniczych. Nadaje się do zamrażania.