Produkty
- Babka Cytrynowa
- Doskonały środek do wypieku ciast o smaku świeżych cytryn , spodów ciast i babek piaskowych. Prostota wykonania zwieńczona doskonałym smakiem.
- Babka Koncentrat
- Doskonały koncentrat do produkcji babek piaskowych.
- Biszkopt Koncentrat
- To doskonały środek do wypieku spodów do tortów jak i rolad biszkoptowych. Prostota wykonania zwieńczona doskonałym smakiem. Rolady biszkoptowe charakteryzują się doskonałą elastycznością. Są idealne do omletów.
- Ciasteczka ZiarnoVit
- Doskonałe orkiszowe ciasteczka wzbogacone o ziarna słonecznika i płatki owsiane. Idealna przekąska na drugie śniadanie!
- Ciasto DYNIOWE
- Mieszanka Dyniowego ciasta biszkoptowo-tłuszczowego z dodatkiem proszku dyniowego do produkcji wysokiej jakości ciast, babek, mufinek i blatów.
- Ciasto Marchewkowe
- Mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowo-tłuszczowego z dodatkiem suszonej marchewki oraz przypraw korzennych.
- Ciasto Szpinakowe
- Profesjonalna mieszanka do wypieku Szpinakowego ciasta biszkoptowo-tłuszczowego. Możemy z niej przygotować wyśmienite ciasta szpinakowe, blaty na desery warzywne, babeczki i mufinki.
- Jogo BAKER
- Jogo BAKER ciasto jogurtowe
To doskonały środek do wypieku ciast jogurtowych, spodów ciastek i babek jogurtowych. Prostota wykonania zwieńczona doskonałym smakiem. - Masa Makowa
- Wyśmienita masa makowa do nadziewania wyrobów cukierniczych . Można ją przygotować z użyciem wody lub z dodatkiem jajek w celu uszlachetnienia. Charakteryzuje się doskonałym smakiem, wyjątkowym aromatem i bardzo wysoką absorbcją wody.
- Pączek Różany
- Mieszanka do produkcji wysokiej jakości pączków o tradycyjnym smaku i niskiej absorbcji tłuszczu.
- Pieczywo Owsiane
- Właściwości owsa czynią z niego ciekawą i wartościową roślinę. Owies nie tylko obniża pozom cholesterolu we krwi, ale i wykazuje działanie przeciwnowotworowe, moczopędne i uspokajające. Warto się zastanowić, czy nie powrócić do diety naszych dziadków i zacząć ponownie jeść produkty owsiane.
- Piernik Królewski
- Mieszanka do produkcji wspaniałych, aromatycznych wyrobów piernikowych, takich jak: pierników przekładanych, kostki piernikowej, wszelkiego rodzaju babek piernikowych oraz piernika z bakaliami. Produkty charakteryzują się długą świeżością, apetycznym wyglądem i typowym piernikowym smakiem oraz zapachem.
- Stabilizator do sera
- To doskonały środek do stabilizacji sera. Prostota wykonania zwieńczona doskonałym smakiem.
- Złoty Orzech
- Wyśmienita masa orzechowa z orzechów ziemnych i laskowych do nadziewania wyrobów cukierniczych. Nadaje się do zamrażania.